Climadiff CLE7: Vitrina de Vin cu Termometru Electronic

Detalii Produs

Iubitorii de vin cunosc importanta pastrarii acestuia in conditii optime pentru mentinerea proprietatilor si maximizarea gustului. Cum temperatura de pastrare ocupa rolul de top, atentia acordata sistemului de racire este cea mai mare. De multe ori, frigiderul obisnuit ofera un nivel prea mic de racire, ori o temperatura care nu se pastreaza constant. Avand in vedere ca frigiderul este dedicat depozitarii generale a alimentelor, acest lucru este de inteles. Este greu sa se asigure temperatura optima de pastrare pentru fiecare categorie de produs in parte. Din acest motiv, un sistem special pentru vin se dovedeste a fi solutia cea mai buna. Climadiff CLE7 este o vitrina de vin numai buna pentru un pasionat aflat la inceput de drum.

Vitrina de vin cu single cooling pentru utilizare personala

Climadiff CLE7Climadiff este un producator francez recunoscut pe piata de aparate frigorifice pentru pastrarea vinului. Cine sa stie mai multe despre vin decat francezii? Cei de la Climadiff au un portofoliu vast care include solutii pentru toate categoriile de cumparatori, de la profesionisti si pana la amatori. Climadiff CLE7 este o vitrina de mici dimensiuni, de tip single cooling. Aceasta este potrivita pentru un utilizator care are nevoie de un spatiu ceva mai mic de depozitare si nu are o colectie mare de vinuri de diferite culori.

Modelul are un design foarte atractiv, incorporabil. Vitrina de vin este disponibila intr-o combinatie de negru, argintiu si alb si se va incadra perfect in orice bucatarie sau bar. Aceasta este prevazuta cu o usa cu geam care ofera o vizibilitate foarte buna asupra interiorului. Vitrina are 6 rafturi metalice pentru sticle si este prevazuta cu un termometru cu afisaj electronic. Panoul de control ofera acces la functia de iluminare si permite setarea precisa a temperaturii. De asemenea, butonul de pornire/oprire face lucrurile foarte simple. Panoul de control este asezat la indemana in partea centrala a vitrinei. Iluminarea se face prin LED-uri, fiind astfel eficienta si totodata economica. Vitrina are dimensiunile de 822 x 150 x 526 mm.

Climadiff Cle7 aparat frigorificSistemul single cooling este potrivit pentru cantitati mai mici de vin si cei interesati mai degraba de consum decat de colectionat. De asemenea, sistemul este potrivit pentru cei care prefera vinuri intr-o singura culoare sau se afla la inceput in colectionarea de vinuri si inca invata despre pastrarea acestora.
Climadiff CLE7 are o temperatura ce poate inregistra valori intre 9 si 18 grade, oferind o plaja destul de extinsa. Modelul poate depozita pana la 7 sticle de 0.75 de litri, o cantitate suficienta pentru a pastra vinul de zi cu zi sau cel pentru evenimentele mai speciale in familie sau cu prietenii.

In ceea ce priveste consumul, vitrina se incadreaza in clasa energetica B. Aceasta are un consum de 0.482 KWh pe zi si 176 KWh anual. Consumul este unul mediu si nu va atrage costuri foarte mari.

Vitrina de vin Climadiff CLE7 are un pret bun, care aduce la schimb un pachet atractiv de dotari. Vitrina este ideala pentru cei care isi doresc sa serveasca mereu un pahar de vin exact asa cum trebuie.