DeLonghi EC221.B: O incantare

Nimic nu este mai placut si mai benefic pentru multi dintre noi decat mirosul proaspat al cafelei dimineata si care este servita pentru a putea incepe ziua de munca in putere si cu nivelul de energie sporit. Pentru a putea face acest lucru, dar fara a fi nevoie de a fierbe si de a face cafeaua la ibric sau de a opera un filtru de cafea ce nu asigura mereu gustul pe care il doriti sau cel preferat, este nevoie de prezenta unui espressor. Ceea ce poate fi un plus de eficienta atat pentru voi cat si pentru cafeaua pe care o veti savura este un model DeLonghi EC221.B, iar asta chiar si in ciuda faptului ca este un model manual.

Prezenta unui asemenea model DeLonghi EC221.B poate fi fara nici un fel de probleme, fie ca este vorba despre locuinta voastra sau poate despre prezenta sa la locul de munca unde sa fie utilizat de catre mai multe persoane sau de catre toti colegii de birou. In ambele cazuri puteti sa va bucurati de posibilitatea de a savura o cafea tare si plina de aroma sau savoare comparativ cu alte modele de filtre de cafea sau poate cu varianta clasica ce presupune fierberea la ibric.

Pentru a-l putea utiliza trebuie sa va asigurati ca aveti un loc de instalare care sa ii asigure spatiul necesar si asta si datorita faptului ca vine cu o dimensiune de 240 x 270 x 305 mm. Daca este vorba despre pozitionarea suspendata atunci trebuie tinut cont si de greutatea pe care acest model o are, fiind una de 3.3 kg.

Aspect si eficienta

Daca prezenta sa aduce in primul rand un aer elegant si modern incaperii in care va fi pozitionat datorita combinarii nuantei de negru cu insertiile metalice si a designului pe care il are, tot moderna va fi si eficienta sa. Pentru asta veti avea posibilitatea de a pregati in acelasi timp doua cesti de cafea, ceea ce este cu siguranta benefic daca exista mai multe persoane care vor sa se bucure de o cafea proaspata, fie ca este dimineata sau alta perioada a zilei si nu trebuie sa asteptati foarte mult. Asta nu inseamna ca veti putea face doar cafea si nu veti putea pregati si alte bauturi, fiind vorba despre un espressor DeLonghi EC221.B ce ofera si posibilitatea de a pregati un cappuccino.

Tot pentru a masura eficienta acestui model trebuie tinut cont cand il veti compara cu alte modele si de faptul ca poate oferi posibilitatea de a utiliza atat cafea macinata, cat si posibilitatea de a utiliza unele paduri de cafea. Un element care poate impune unele limite cand vine vorba despre utilizarea efectiva este capacitatea de 1l a rezervorului de apa iar faptul ca este detasabil inseamna ca acesta poate fi umplut foarte usor si curatat la fel de usor. Pentru partea de siguranta sau de intretinere mai conteaza si sistemul anti-picurare, tava detasabila, dar si oprirea automata a acestui model la terminarea prepararii bauturilor.