Set de Poker DELUXE MASTER 300 Jetoane

Detalii Produs

Poker-ul este unul dintre cele mai populare jocuri de carti de pe glob si este preferat de oameni de toate varstele. Bineinteles, cei mai mari jucatori ramani barbatii, indiferent daca fac asta pentru castig sau pur si simplu pentru distractie. Pentru a juca poker asa cum trebuie, este insa necesara si o oarecare investitie. Asadar, poate vrei sa iti cumperi un set profesionist si nu stii de unde. Cu siguranta nu vei juca mereu cu carti obisnuite si ai nevoie si de jetoane. Asa ca, pentru a fi multumit, noi iti recomandam setul de poker Deluxe Master.

deluxe-master-300Acesta este fara indoiala unul dintre cele mai solide seturi de poker care se gasesc la noi pe piata si ii va incanta cu siguranta pe toti cei care sunt pasionati cu adevarat de acest joc. De fapt, cu exceptia seturilor pentru cazinouri, care au carti de o calitate mai buna, nici nu cred ca am vazut ceva atat de complet la noi in magazine.

In primul rand, setul contine doua pachete de carti. Asadar, chiar daca se intampla sa mai pierzi din ele sau sa se strice, le poti inlocui oricand. La fel, la orice adunare de prieteni se pot juca doua partide concomitent. Cartile sunt de o calitate buna, sunt bine imprimate si par sa fie destul de rezistente. Am vazut si mai bune, dar, pentru un set precum acesta, calitatea este excelenta.

Totusi, ceea ce impresioneaza este prezenta a 200 de jetoane. In acest mod, chiar pot participa foarte multi jucatori si fiecare va avea parte de jetoanele sale. Acestea sunt albastre, rosii, negre si albe, de diferite valori. Bineinteles, nu trebuie sa fie echivalentul banilor, dar prezenta jetoanelor pe masa de joc, chiar daca sunt simbolice, ofera mai multa profunzime si senzatia ca faci ceva profesionist.

Apoi, pe langa carti si chipsuri (plus un jeton pentru dealer), setul contine si cinci zaruri. Ele sunt rosii si destul de mari, deci usor de folosit, putand sa fie utile in cazul multor altor jocuri.

Foarte interesant este ca setul vine intr-o servieta de aluminiu. Acest lucru ii confera un aspect extrem de profi si nu cred ca poti ramane indiferent la modul in care arata, chiar si daca nu esti un fan al pokerului. Astfel, el poate sa fie si o idee grozava pentru un cadou destinat unui pasionat al jocului.

Setul de poker Deluxe Master cu 200 de jetoane arata grozav si reprezinta elementul perfect pentru a te bucura de un joc pe cinste. Cum pokerul este o activitate masculina, probabil ca multi dintre voi vor fi incantati sa il aiba in casa. Are si zaruri, doua pachete de carti si vine intr-un ambalaj spectaculos. Astfel, vei putea fi invidiat de prieteni si vei avea cu ce sa ii intampini cand vin la tine.

Detalii Produs