Dunavox DX-16.46K: Racitorul de vin la pret bun

Detalii Produs

Depozitarea corecta a vinului este esentiala pentru a putea beneficia de savoarea acestuia. Daca pentru cei mai multi dintre oameni depozitarea in frigiderul obisnuit este acceptabila, pentru cunoscatori aceasta nu este deloc satisfacatoare si cere o solutie mai buna. Racitoarele speciale pentru vin sunt o investitie esentiala pentru orice pasionat, acestea fiind in plus disponibile intr-un design care se face de fiecare data remarcat. Dunavox DX-16.46K este un astfel de racitor, potrivit pentru o colectie de vin mica spre medie.

Volum bun, afisaj digital si racire eficienta

dunavox-dx-16-46kDunavox DX-16.46K este un racitor de vin autonom, care nu este dedicat incorporarii. Acesta are dimensiunile de 51x43x48 cm si se face remarcat printr-un aspect foarte modern si elegant. Designul reprezinta cu siguranta un punct forte al frigiderului. Racitorul este negru, iar, alaturi de forma sa cubica si usa de sticla, acest lucru ii aduce un aer minimalist. Usa din sticla permite consultarea interiorului fara a fi nevoie de deschidere. Usa se deschide spre dreapta si nu are balamale reversibile. Modelul este prevazut cu un panou de control digital foarte usor de folosit, care permite programarea in detaliu a temperaturii. Interiorul beneficiaza si de iluminare, oferind astfel o vizibilitate excelenta asupra sticlelor.

Racitorul Dunavox DX-16.46K are un volum total de 46 de litri si poate depozita astfel pana la 16 sticle de vin de 0.75 de litri. Frigiderul este potrivit pentru o colectie de vinuri nu foarte numeroasa, dar suficienta pentru a raspunde nevoilor unui pasionat aflat la inceput de drum. Frigiderul are capacitatea de a depozita atat sticle pentru consumul imediat, cat si sticle pentru pastrarea mai indelungata.
In ceea ce priveste organizarea interioara, aceasta are la baza doua rafturi din lemn care sustin un aspect premium si ofera o stabilitate foarte buna.

Racirea se realizeaza pe baza unui compresor. Temperatura are o plaja intre 4 si 18 grade si poate fi setata cu precizie, in functie de soiul de vin depozitat. Intrucat aparatul nu are un pret de achizitie mare, acesta este ideal pentru cei aflati la inceput, care isi doresc sa exerseze si sa invete mai multe despre pastrarea optima a unei colectii de vin.

dunavox-dx-16-46k-1Dunavox DX-16.46K se incadreaza in clasa de eficienta energetica C. Acest lucru a facut probabil posibil pretul foarte redus. Racitorul are un consum zilnic de 0.649 KWh si un consum anual de 327 KWh. Nivelul de zgomot atinge o valoare destul de redusa, care nu depaseste 39 dB. Functionarea este, prin urmare, foarte silentioasa.

Dunavox DX-16.46K este astfel un model accesibil care se remarca prin volumul bun, designul foarte elegant si racirea eficienta. Consumul este ceva mai mare fata de alte modele, dar, daca avem in vedere pretul, lucrurile arata ceva mai bine. De asemenea, Dunavox este un producator renumit pe piata frigiderelor de vin. Acesta este prezent pe piata din 2006 si a reusit sa se afirme rapid drept unul dintre producatorii de incredere, care livreaza totodata produse la un pret bun. In momentul de fata, portofoliul Dunavox include 20 de tari din Europa si Asia.

Detalii Produs