Electrolux ERW1170AO: vitrina de vinuri generoasa la pret accesibil

Detalii Produs

Vitrinele de vinuri sunt aparate esentiale pentru orice iubitor de vin care isi doreste sa pastreze optim bautura preferata. Electrolux ERW1170AO este o vitrina de vinuri ideala pentru depozite mici spre medii de soiuri de diferite tipuri, asigurand temperatura si conditiile perfecte de pastrare.

Design elegant si reglare avansata a temperaturii

electrolux-erw1170aoElectrolux ERW1170AO este o vitrina care atrage foarte mult prin design. Aceasta are un aspect premium foarte elegant si pune pret pe detalii care fac diferenta. Constructia inspira robustetea si reuseste insa totodata sa lase impresia de aparat care se asorteaza usor la orice design interior. Vitrina are dimensiunile de 85 x 50 x 55.2 cm.

Modelul este negru, iar insertiile de sticla aduc un contrast foarte placut. Sticla de pe usa are trei straturi si este fumurie, astfel incat sa protejeze impotriva luminii. Usa este incadrata de o rama metalizata care ofera un aspect premium. Usa are o deschidere usoara si este dotata cu balamale reversibile, adaptandu-se la orice spatiu.

Un detaliu foarte fin este reprezentat si de rafturile din lemn. Gasim mai exact trei rafturi pentru sticle obisnuite de vin si unul pentru sticle de vin spumant. Capacitatea maxima de depozitare este de 32 de sticle si respectiv 110 litri. Capacitatea este destul de mare pentru a satisface cerintele unui utilizator interesat nu doar de consumul vinului in cea mai buna stare, ci si de depozitarea unor sticle pentru evenimente speciale, ori a unor sticle de colectie.

Vitrina de vin Electrolux ERW1170AO este dotata si cu iluminare, asa ca ofera o vizibilitate buna asupra interiorului. Modelul este dotat cu comenzi electronice si ofera o setare intuitiva, rapid de realizat.

In ceea ce priveste racirea, vitrina asigura temperatura si umiditatea ideale pentru orice soi de vin. Sistemul permite reglarea personalizata, in functie de soi. Exista astfel o treapta de temperatura mai redusa pentru vinuri spumante, una de mijloc pentru vinul alb si una ceva mai inalta pentru vinul rosu. Temperatura poate atinge valori intre 6 si 20 de grade. Este de apreciat faptul ca dezghetarea se realizeaza automat, fara a mai fi nevoie de interventia manuala.

Nivelul de zgomot reprezinta un aspect urmarit de multi utilizatori, mai ales in situatiile in care vitrina urmeaza sa fie asezata intr-un spatiu diferit de bucatarie. In cazul de fata, aparatul atinge un nivel maxim de zgomot de 40 dB, functionand astfel destul de silentios.
Un avantaj foarte atractiv oferit de aparat este si consumul redus. Modelul se incadreaza in clasa de eficienta energetica A si nu va atrage prin urmare facturi mari.

Electrolux ERW1170AO este o vitrina de vin cu un raport calitate-pret foarte bun. Daca avem in vedere faptul ca modelul are un design premium, o capacitate generoasa de depozitare si un consum de clasa A, lucrurile nu pot fi decat de bine. Vitrina va asigura pastrarea vinului in cele mai bune conditii si va arata excelent in orice camera, adaugand chiar o nota de eleganta. Vitrina este una dintre cele mai atractive pentru nivelul sau de pret. Cei de la Electrolux arata ca se pricep foarte bine si la seriile de aparate frigorifice dedicate pastrarii vinului.

Detalii Produs