Hyundai HYU VIN 18: racitorul de vin termoelectric foarte accesibil

Detalii Produs

Racitoarele de vin termoelectrice sunt o solutie mai accesibila si mai prietenoasa cu mediul pentru pastrarea la rece a sticlelor. Acestea sunt ieftine si eficiente si functioneaza fara compresor, asa ca nu folosesc nici refrigeranti pentru a raci temperatura. Rezultatele obtinute sunt insa foarte bune. Hyundai HYU VIN 18 este un astfel de aparat pentru pastrarea vinului, care va raspunde eficient nevoilor de consum si de depozitare pe termen scurt ale unui pasionat de vinuri.

Design ultra compact si functionare silentioasa

hyundai-hyu-vin-18Unul dintre avantajele principale ale racitoarelor termoelectrice este ca nu necesita un spatiu mare. Acest lucru este valabil si pentru Hyundai HYU VIN 18. Modelul are dimensiunile de 36 x 64.5 x 51 cm si arata intr-o forma de zile mari. Designul este disponibil pe negru si are o constructie aparte, care va aduce o nota de minimalism oricarei camere. Usa din sticla fumurie si liniile plate sunt principalele responsabile pentru aspectul futurist. Modelul isi va gasi loc atat intr-o bucatarie, cat si intr-un living, designul sau mulandu-se pe orice spatiu. Aparatul cantareste doar 16 kg, asa ca poate fi transportat cu usurinta intr-o vacanta, acolo unde exista posibilitatea conectarii la curent.

Racitorul are o capacitate de 18 sticle si respectiv un volum de 48 de litri. Exista astfel posibilitatea de a depozita o cantitate suficienta de vin pentru petreceri sau evenimente speciale. Interiorul este dotat cu 5 rafturi din inox si beneficiaza de asemenea de iluminare.
Termostatul este digital si foarte usor de reglat. Temperatura poate varia intre 12 si 18 grade. Acest lucru este comun pentru sistemele termoelectrice, care nu pot atinge temperaturi foarte joase. Este recomandat ca Hyundai HYU VIN 18 sa fie asezat intr-o camera racoroasa si mai ales sa nu fie incorporat. Aerisirea buna si temperatura ambientala sunt esentiale pentru sistemele termoelectrice, care au la baza procesul de absorbtie a caldurii.

Racitorul se incadreaza in clasa de eficienta energetica C si are un consum de 0.52 KWh pe zi si 190 KWh anual. Nivelul de zgomot este unul foarte redus, acesta nedepasind valoarea de 39 dB. Unul dintre avantajele majore ale racitoarelor de vin termoelectrice este ca sunt foarte prietenoase cu mediul. Acestea nu au emisii nocive si nu afecteaza stratul de ozon. Prin urmare, acestea sunt o alegere ideala pentru utilizatorii interesati de aspectul ecologic. Nu in ultimul rand, Hyundai este un producator care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Daca adaugam si renumele brandului la pachetul de avantaje, oferta este cu atat mai atractiva.

Hyundai HYU VIN 18 este un racitor de vin la pret foarte bun. Investitia este foarte mica prin raportare la beneficiile oferite. Avantajele principale ale modelului sunt capacitatea de depozitare destul de mare pentru un racitor termoelectric, designul minimalist de dimensiuni compacte si functionarea foarte silentioasa. Un astfel de aparat reprezinta o achizitie ideala pentru cei care tin la calitatea vinului pe care il beau, cei care invata despre vinuri si pastrarea acestora sau cei care isi doresc o solutie accesibila pentru pastrarea la rece a unei cantitati destul de mari de sticle de vin.

Detalii Produs