Banda de alergare magnetica Kondition HMG-1800 asigura un stil de viata sanatos

In zilele noastre, miscarea si activitatile sportive sunt tot mai necesare, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Din cauza job-urilor care se rezuma la multa munca de birou, ne este foarte greu sa alergam, sa mergem la sala sau sa avem un stil de viata sanatos. Programul incarcat de la serviciu si sarcinile pe care le avem de indeplinit in familie nu ne permit sa ajungem, nici macar pentru 30 de minute, la sala de fitness, asa ca solutia ideala ar fi sa avem o banda de alergare chiar la noi acasa. Banda de alergare magnetica Kondition HMG-1800 este un model care ne ajuta sa ne tinem kilogramele sub control si, in acelasi timp, sa avem un stil de viata echilibrat si un corp de invidiat.

Banda de alergare magnetica Kondition HMG-1800 – ideala pentru sanatate

Daca, in privinta tinutei, a meniului sau a modului in care este amenajata locuinta putem sa intervenim de fiecare data, atunci cand vine vorba de sanatate lucrurile sunt cu totul diferite, pentru ca nu putem sa alegem daca sa ne imbolnavim sau nu. Una dintre principalele probleme cu care se confrunta atat persoanele adulte, cat si copiii, este cea a kilogramelor in plus. Scaderea in greutate este o adevarata provocare, insa, daca alegeti varianta de a folosi zilnic banda de alergare, totul se poate rezolva usor, iar corpul dumneavoastra incepe treptat sa ajunga la o greutate normala.

Banda de alergare magnetica Kondition HMG-1800 se potriveste oricarei incaperi, in primul rand datorita aspectului sau, care va permite sa o instalati chiar si in cel mai mic colt al locuintei. Are dimensiunea de 135 x 67 x 124 cm, iar designul este unul atragator, datorita culorilor de gri sau negru.

Cu banda magnetica Kondition HMG-1800 alergatul nu mai este o problema

Printre marile beneficii ale benzii HMG-1800 se numara displayul, care afiseaza timpul in care alergam, cronometrand din momentul in care am pus pentru prima data piciorul pe banda, pana la coborare. In plus, daca alegem sa alergam pe banda magnetica Kondition avem foarte bine calculate distanta, viteza, numarul caloriilor consumate in timpul alergarii si pulsul.

Referitor la modelul Kondition HMG-1800, va atragem atentia asupra faptului ca este o banda de alergare care poate suporta o greutate de maximum 100 de kg. Iar daca va intrebati ce tip de inclinare are acest model, va spunem ca este o inclinare manuala pe 3 nivele, iar aria de alergare fiind de aproximativ 110 x 33 cm. Cu banda magnetica Kondition HMG-1800, nu doar ca reusim sa facem cata miscare ne dorim, ci, mai mult decat atat, dupa cateva minute de alergare devenim mai energici, eliminam insomnia, ne imbunatatim activitatea cerebrala si ne ajuta sa marim rezistenta la mai multe boli.

Indiferent de anotimp, de vreme sau de disponibilitatea altor prieteni, cu banda magnetica HMG-1800 putem sa alergam de fiecare data cand simtim nevoia, deoarece tot ce trebuie sa facem este sa avem vointa si dorinta de a face miscare, chiar si numai pentru cateva minute. Este un model cu un sistem de franare magnetic si un numar de 8 trepte de rezistenta.

Asadar, daca va doriti ca zilnic in programul dumnevoastra sa se regaseasca si activitati sportive, insa nu aveti timp sa mergeti in parc la alergat sau sa ajungeti la cea mai apropiata sala de fitness, puteti alege cu incredere banda magnetica Kondition HMG-1800, care va ajuta sa va mentineti un stil de viata sanatos.