Cu bicicleta spinning Kondition ICB101 te bucuri de miscare la tine acasa

Preocuparea de baza a fiecaruia dintre noi o reprezinta, mai intai de toate, aspectul fizic, care poate fi vazut ca o carte de vizita, indiferent ca suntem femeie sau barbat. Cu totii ne dorim sa aratam cat mai bine, sa nu avem kilograme in plus, deci, cu alte cuvinte, sa ne simtim bine in pielea noastra. Pentru a avea parte de toate acestea, pe langa un program corect de alimentatie si odihna, este neparat nevoie sa facem si exercitii fizice.

Miscarea nu inseamna neaparat iesire in aer liber, ci o varianta mult mai simpla este sa ne amenajam un mic coltisor al locuintei, in care sa se regaseasca o banda de alergare sau o bicicleta pentru interior. Un model care se potriveste cu ceea ce am descris mai sus poate fi chiar bicicleta spinning Kondition ICB101, pe care v-o recomandam cu incredere tuturor.

Bicicleta spinning Kondition ICB101 – un model silentios

In organizarea activitatilor de zi cu zi, miscarea ar trebui sa fie trecuta pe primul loc. Fie ca suntem adeptii alergatului si alegem sa facem acest lucru in parc, fie ca ne place mai mult sa facem aerobic sau miscare pe bicicleta, tot ce ne trebuie este sa avem vointa. Toate aceste activitati sportive pot fi practicate cu usurinta, chiar la noi acasa, insa nici putina determinare nu strica.

Metoda cel mai des utilizata este bicicleta de fitness, care ne ajuta ca, dupa fiecare sesiune de pedalat, sa ne simtim mai energici si sa avem mai multa pofta de viata. Bicicleta pentru interior spinning Kondition ICB101 are un cadru durabil din otel si o volanta externa bidirectionala, precum si un aspect atragator, datorita culorii negre sau rosii, care o face sa fie un model dintre cele mai elegante. In plus, lucreaza intr-un mod silentios, asta datorita rezistentei sale magnetice silentioase, ce are un nivel intre 1-8, pentru diferite tipuri de antrenament.

Cu bicicleta spinning Kondition ICB101 pedalezi zilnic si esti mai sanatos

Marele avantaj al bicicletei spinning Kondition ICB101 este ca ii arata utilizatorului sau timpul pedalarii, iar daca nu ati mai facut efort de ceva timp si va este teama sa nu faceti febra musculara, sfatul nostru este sa incercati ca o sesiune de pedalat sa nu dureze mai mult de 30 – 40 de minute. In plus, tot modelul Kondition ICB101 monitorizeaza pe Display-ul LCD viteza pedalarii, distanta, numarul de calorii consumate, rotatiile pe minut si pulsul. Caloriile arse sunt cele mai importante, atat pentru femei, cat si pentru barbati, iar, pentru ca numarul acestora sa creasca din ce in ce mai mult, este bine sa pedalati putin si des.

Modelul de bicicleta spinning Kondition ICB101 va asigura, in plus, si un mare confort, asta datorita sezutului ajustabil. In plus, daca va doriti ca in momentul in care faceti miscare sa va relaxati mai mult, este foarte simplu sa ascultati melodiile dumneavostra preferate, intrucat bicicleta spinning Kondition ICB101 dispune de stand pentru tableta sau telefon.

Combinatia perfecta, care asigura in mod negresit relaxarea este muzica cu miscarea. Si dumneavostra puteti pedala bicicleta spinning Kondition ICB101, in timp ce va asculati piesa favorita, datorita suportului sau special. Prin urmare, alegeti sa montati chiar la dumneavoastra acasa o bicicleta, prin care sa va mentineti greutatea normala si care sa va ajute, in acelasi timp, sa fiti mai sanatosi si mai voiosi.