Star-Light 49DM5000: O mica investitie

Fiecare are propriile metode de a se relaxa atunci cand sta acasa dupa o zi de munca sau in timpul sau liber, dar pentru cei care au ca si obiective odihna si relaxarea in fata televizorului, pentru a fi pe deplin multumiti, poate este nevoie si de o mica investitie.

Acest lucru este legat in primul rand de modelul de televizor pe care il aveti si pe care il folositi, iar daca vreti sa va delectati de fiecare data cu unele imagini uimitoare atunci poate nu ar fi rau sa va orientati si catre un televizor modern Star-Light 49DM5000. Exista cu siguranta si alte modele disponibile, dar ceea ce ofera acest model poate fi avantajos atat pentru voi cat si pentru aerul pe care il va avea locuinta voastra.

Se poate preciza pentru inceput faptul ca acest model este un televizor LED ce aduce avantajul de a avea o sufragerie moderna sau poate un birou modern daca destinatia lui va fi pentru o astfel de incapere. Chiar daca in privinta dimensiunii este vorba despre un avantaj major dat de faptul ca este un ecran ingust comparativ cu alte tipuri de televizoare, Star-Light 49DM5000 poate ridica o usoara problema cand vine vorba asupra pozitionarii datorita diagonalei generoase a ecranului.

Avand o dimensiune de 1134 x 220 x 705 mm, cu siguranta nu o sa va surprinda neplacut faptul ca are o diagonala de 124 cm. Pentru pasionatii de competitii sportive, de jocuri pe diverse console sau de filme, acest element poate fi cel care face diferenta cand vine vorba despre alegerea unui model potrivit.

Investitie in confort

Printre utilizarile modelului Star-Light 49DM500 se afla cu siguranta cea de televizor si de a urmari unele emisiuni de divertisment, unele meciuri sau filme care ruleaza pe unele programe TV, dar la acestea se mai pot adauga si altele. Puteti conecta foarte usor si fara nici un fel de probleme si unele sisteme de tipul Home Cinema, unele console pentru gaming sau, daca vreti, chiar si un calculator, caz in care putem discuta despre o utilizare pe post de monitor cu un timp de raspuns de 9 ms. Conectorii care va ofera toate aceste utilizari sunt intrarea PC (D-sub 15 pini), intrarea USB, intrarea de tip Scart, dar si cele doua porturi de tip HDMI.

Daca vreti sa urmariti un film, dar nu aveti la dispozitie un sistem specific pentru acest lucru, puteti sa va bazati pe prezenta unui player multimedia integrat care permite rularea de pe un suport extern de memorie a unor fisiere video. Indiferent de destinatia pe care o pregatiti pentru televizorul Star-Light 49DM500, ceea ce veti avea in fata voastra vor fi unele imagini cu o calitate deosebita data in primul rand de o rezolutie Full HD de 1920 x 1080.

Spunem in primul rand intrucat, pe langa aceasta caracteristica, vor mai veni in sprijinul experientei video si o luminozitate de 320 cd/mp, un contrast nativ de 1200:1 si un contrast dinamic de 3000:1, iar pentru partea de audio de un sistem de 2×8 W.