Zass ZIM 01: masina de facut gheata compacta

Detalii Produs

Masina de facut gheata este un aparat foarte util pentru cei care organizeaza frecvent petreceri sau seri cu prietenii. Se intampla adesea ca pungile de gheata sa nu ofere cele mai bune rezultate. In primul rand este necesar un timp destul de lung pentru pregatirea ghetii in congelator, iar apoi se intampla adesea sa se transfere mirosuri asupra pungilor, astfel incat gustul obtinut in pahar sa fie neplacut. Masina de facut gheata rezolva toate aceste probleme, livrand gheata pura in mod rapid. Zass ZIM 01 este un model accesibil si de dimensiuni reduse ce poate fi folosit atat in bucataria de acasa, cat si in excursii.

Design compact si randament excelent

zass-zim-01Zass ZIM 01 este o masina de mici dimensiuni, care va ocupa un spatiu de doar 38.3×41.8×36.3 cm. Designul sau compact o face ideala pentru bucatarii de orice dimensiuni, precum si pentru transport. Pentru aceasta din urma trebuie avut insa in vedere faptul ca masina trebuie conectata la o sursa de curent pentru a functiona. Masina este potrivita astfel pentru casa de vacanta sau o pensiune.

Masina este argintie si are o forma rotunjita foarte placuta. Panoul de control se afla pe capac si este foarte intuitiv. Sistemul de iluminare cu LED-uri va permite o setare simpla si rapida.

Trecand acum la functionarea propriu-zisa, masina are capacitatea de a pregati 12-15 kg de gheata in 24h. Pentru ca de multe ori nevoile variaza, aparatul poate fi setat pentru a livra gheata in 3 dimensiuni. Acest lucru este foarte util pentru a adapta gheata la tipul de pahar in care se servesc bauturile, precum si la cantitatea necesara. Schimbul intre dimensiuni dureaza ceva mai mult, fiind nevoie de ceva rabdare.

Modelul functioneaza pe baza unui compresor si foloseste pentru racire agentul R134a. Zass ZIM 01 este foarte usor de folosit. Tot ce trebuie facut este ca rezervorul sa se umple cu apa, iar apoi din cateva apasari de buton incepe procesul de racire. Rezervorul se umple manual, neexistand posibilitatea conectarii la o sursa de apa pentru functionarea continua (ex.masina de spalat).

zass-zim-01-1Masinile de facut gheata functioneaza prin inghetarea directa a apei, economisind astfel destul de mult timp. Capacitatea rezervorului de apa este de 2.5 litri, o cantitate suficienta pentru a asigura gheata pentru mai multe persoane. De asemenea, capacitatea de stocare a cuburilor este de 1.1 kg. Ar fi de precizat faptul ca gheata nu este livrata chiar sub forma de cuburi, ci sub forma de glont, aceasta fiind forma comuna pentru aparatele de facut gheata.

Nivelul de zgomot atinge valoarea de 51 dB, asa ca masina nu face multa galagie atunci cand functioneaza. Zass ZIM 01 are un pret foarte bun, fiind o solutie accesibila pentru cei care isi doresc un astfel de sistem. Masina de facut gheata va asigura necesarul de gheata pentru petreceri si va livra mereu in cel mai scurt timp. Un atu important este reprezentat de dimensiunile sale reduse care permit depozitarea in spatii mici, precum si transportul. Per ansamblu, masina este o alegere foarte buna.

Detalii Produs